Genskab kontakten til din krop,
          trods spiseforstyrrelsen!

Kom igang idag med mit gratis minikursus!


ANGST

______________________________________________________________

Angsten skal håndteres


    Når angsten har fat mærkes kroppen sjældent. Gør den endelig, er det kun det bankende hjerte, den hurtige puls og de svedige håndflader der mærkes. At arbejde med kroppen vil gøre dig fortrolig med de symptomer du mærker i din krop når angsten raser. Det er første skridt til at bryde den negative og selvforstærkende cirkel hvor angsten bare accelererer.

    Med konkrete kropslige værktøjer kan du lære at håndtere angsten når den opstår. Angsten forsvinder nemlig ikke af sig selv. Den skal håndteres og styres, så den ikke styrer dig!

    Behandlingen består af en kombination af samtale, afspænding samt instrurering af øvelser.​    "Jeg kan mærke min krop! Og jeg forstår hvad den prøver at fortælle mig.. Nu skal jeg bare arbejde endnu mere på at lytte til den. Da jeg opsøgte Diane, var jeg plaget af mange diffuse og til tider voldsomme smerter i kroppen samt stress/angst. Jeg var decideret bange for min krop. Hvilken alvorlig sygdom kunne jeg mon fejle, med alle disse drænende symptomer??! Diane hjalp mig med at forstå og acceptere de signaler min krop sender mig, og den behagelige og meget nænsomme behandling fik flere symptomer til at forsvinde, sammen med angsten. Jeg vil anbefale Diane til alle på min vej. Omgivelserne på klinikken er dejlige, og jeg føler mig meget tryg ved at lade Diane føre mig til en anden bevidsthed omkring mig selv og min krop" Camilla 


    En behandling varer 90 min. og koster 1.100 kr. Læs mere om behandlingen her