Genskab kontakten til din krop,
         trods spiseforstyrrelsen!

Kom igang idag med mit gratis minikursus!

OM MIG

  ____________________________________________________________

  Min fornemmeste opgave er at hjælpe dig hjem til din krop igen!    

                                                                                                                                                                                                                   

  Jeg har været hvor du er. Jeg har brugt årevis i kropshelvede. Jeg har kastet op. Jeg har proppet mig med mad og jeg har trænet i timevis. Vægten har haft store udsving og det samme har mit sind. Jeg var nået til et punkt hvor jeg havde affundet mig med at forkertheden og fremmedheden overfor min krop, nok bare var sådan det var. At det var prisen for at have haft en spiseforstyrrelse i så mange år. Indtil jeg fandt en vej som viste mig at det ikke var tilfældet!

  Mange tror fejlagtigt at usikkerheden, væmmelsen og selvhadet skal ignoreres væk. Eller værre endnu at det kan trænes og kontrolleres væk. Men er der noget min 12 år lange spiseforstyrrelse har lært mig, så er det at så længe du ikke kan adskille dig fra spiseforstyrrelsens tanker og følelser, så vil du aldrig føle dig hjemme i din krop. Uanset størrelsen på den! Og så længe du ikke føler dig hjemme i din krop, så vil længslen og utilfredsheden styre dig.  


  _________________________________________


  På min vej ud af spiseforstyrrelsen opdagede jeg at det at arbejde med kroppen, var af uvurderlig betydning! 


  At arbejde med krop-sind sammenhængen har optaget mig fra jeg var i starten af 20'erne. Jeg har mediteret, danset, arbejdet med teater og med kroppen og fundet glæde og udvikling deri. Men der manglede noget. Jeg havde stadig svært ved at være i min krop. Jeg havde til tider svært ved overhovedet at mærke den,  jeg følte mig fremmed i min krop og væmmelsen og ubehaget væltede mig gang på gang.

  Hvordan kunne det nu være når nu jeg havde brugt så mange år på netop at arbejde med kroppen og forbinde mig med noget dybere?  Hvorfor blev det ved med at være anstrengende og krævende at skulle forholde mig til min krop?  

  Årsagen var at jeg manglede det led der favnede sammenhængen mellem kroppen og sindet på en mere konkret og håndgribelig måde. Netop det fandt jeg, da jeg startede min uddannelse til psykomotorisk terapeut. Her fik jeg en anden forståelse af min krop og det blev min sidste brik i rejsen ud af spiseforstyrrelsen og hjem til mig selv. Jeg fik redskaber som gjorde mig istand til at gøre noget med selvhadet og væmmelsen. Redskaber som gjorde mig i stand til at standse alt det indre kaos som forhindrede mig i at mærke og være i min krop. Min samlede erfaring har vist mig at netop den del ikke kan springes over.                      

                        

  Hvad gør du så med selvhadet og det kropslige ubehag, når nu det ikke forsvinder af sig selv?


  Det skal jeg sige dig! Det skal håndteres. Det skal styres. Men det er ikke et quick fix. Det er absolut ikke den hurtige løsning. Men til gengæld virker den! Det ved jeg personligt og det har mine klienter vist mig, gang på gang.


  Det gør dig nemlig i stand til at gå systematisk til værks. Betragte dig selv og alt det der foregår indeni dig, lidt udefra! Jeg fumlede mig frem på egen hånd og knækkede koden til at kunne være i min krop uden at følelserne og tankerne tog magten. Som nyuddannet satte jeg det hele i system, så du også på en konkret og håndgribelig måde kan lære at håndtere selvhadet, væmmelsen og selvfordømmelsen. Alt det der forhindrer dig i at kunne være til stede i din krop - i livet.


  "Diane er en utrolig opmærksom lytter, og jeg føler mig virkelig set, forstået og accepteret af hende. Hun er omsorgsfuld og lynhurtig til at afkode mine signaler. Samtidig stiller hun krav og forventninger til, at jeg får handlet og lavet de konkrete opgaver og ”lektier”, jeg får af hende. Diane er engageret og kompetent, og jeg føler mig i meget trygge hænder hos hende "                  Fie Strikert Petersen


  I mit faglige liv er jeg dybt optaget af at hjælpe kvinder med at stoppe kampen mod kroppen. Nogle har en descideret spiseforstyrrelse andre ser det mere som et forstyrret forhold til mad og krop. Fælles for mine klienter er, at de er alt for hårde ved dem selv og selvværdet måles på tilfredsheden med kroppen. Men der findes en helt anden måde at have det på i din krop og jeg vil elske at hjælpe dig også!         


  "Forløbet hos Diane har lært mig at være i mig selv. Jeg har fundet roen i at være i mig selv. Jeg behøver ikke længere at bruge maden, til at bedøve den uro, som opstår når livet udfordrer. I dag elsker jeg, at jeg ikke er fejlfri, fordi jeg dermed med tryghed kan sige til mig selv: jeg er god nok. Jeg har nydt at gå hos Diane, som er meget empatisk. Det kræves at man, med Dianes øvelser, selv deltager aktivt i den proces man gennemgår under forløbet."  Camilla 


  Det faktuelle:

  Jeg har en professionsbachelor i psykomotorik og afspænding. Derudover er jeg certificeret psykomotorisk personlig træner. Som psykomotorisk terapeut arbejder jeg med det hele menneske og ud fra forståelsen af, at krop og sind hænger sammen. Jeg er forfatter til selvhjælpsbogen "lad kroppen vise vejen". Da jeg kender spiseforstyrrelsens mekanismer indefra, vil du opleve at jeg som behandler italesætter tabuer og tanker du måske aldrig har delt med andre. Jeg beskrives nok bedst, som havende en dyb intuitiv og faglig forankret tilgang i mødet med mine klienter.


  Det knap så faktuelle:

  Hvad er der ellers at sige om mig? jeg bor sammen med min kæreste, vores datter, hunden Rosa og hankaninen Irma. Jeg får ro indeni når jeg rydder op. Jeg er fan af få nære relationer fremfor mange af det modsatte. Jeg har endelig lært at ligeså meget jeg elsker selskab, ligeså meget har jeg  brug for tid alene. Bare lave ingenting. Jeg elsker at tage et smut i lufthavnen for at suge stemningen til mig. Er ikke så god til at huske faktuelle ting (pokkers, så kunne jeg ellers føle mig meget klogere). Til gengæld har jeg hukommelse som en elefant når det kommer til stemninger, følelser og de talte ord. Jeg tror der er en mening med alt jeg har mødt på min vej, både glæden og sorgen. 


  Systemet jeg behandler ud fra, kan du nu arbejde med på egen hånd i onlineforløbet "Fra kropshad til kropsfred". Det findes i 3 versioner. Et til dig godt på vej ud af anoreksien, et til dig der har eller har haft bulimi og et til dig der lider af overspisning (BED). Læs mere om onlineforløbene og vælg det forløb der er relevant for dig lige her